2010. június 3.

Színtrend 2010 ősz/tél


Az idei őszi/téli színtrend szerencsére sok féle színt tartalmaz és csak kevés benne az, ami valóban az ősz színcsoportba tartozik. Ez azért nagy szerencse, mert kevesen vannak, aki ebbe a csoportba tartoznak, aki viszont nem tartozik bele, de ilyen színeket hord, az sápadnak, idősebbnek, nyúzottnak tűnhet a meleg, de tört színek hatására.

A szürke, a lila, a lipstick red hideg színek, így azt nyugodtan hordhatják a tél típusba tartozók, vagyis a jellemzően barna szemmel, barna hajjal és világos bőrrel rendelkezők.

A sárga, a barack, a türkiz és a zöld, a tavasz színei, amiben jól mutat minden élénk, világos, meleg színű szemmel, arcpirral és hajjal rendelkező ember, mint pl. mézszőke, vöröses szőke és vöröses barna hajú hölgyek és urak.

A barnának létezik hideg és meleg árnyalata egyaránt. A bordós árnyalat tartozik a hidegbe, a sárgás a melegbe, így, aki kedveli ezt a színt, egész biztos, hogy az üzletekben találni fog magának valót, de hordjon hozzá világos kiegészítőket, mert ez a szín, bármennyire is kedvelt, pár évet öregít.

Amennyiben szeretnél öltözködéssel kapcsolatos tippeket, ingyenes tanácsokat, trend figyelőt kapni, iratkozz fel rendszeres olvasónak vagy a hírlevélre a www.oltozzjol.hu oldalon.