2009. október 18.

Tanácsadók személyi brandje


Ön, ha tanácsadó, bizonyára tudja, hogy mennyire fontos mások bizalmának elnyerése ahhoz, hogy folyamatos megbízásai legyenek.

Bizonyára tapasztalta már azt is, hogy olykor professzionális szaktudása sem elegendő, egyéb tényezők is közrejátszanak abban, hogy mások mit gondolnak Önről.

Léteznek olyan pszichológiai tényezők, melyekkel akaratunk ellenére is befolyásoljuk mások döntését, ilyen például a modorunk, az empátia készségünk valamint megjelenésünk, tartásunk egyaránt, mellyel szintén üzeneteket közvetítünk.

A bizalom elnyerése néha mindössze másodpercek kérdése.

  • Tudta, hogy 100-ból 100 megkérdezett két azonos szaktudású ember közül a jólöltözöttnek nagyobb bizalmat szavaz?

  • Tudja, hogy megjelenése személyes brandjének pozícionálása?

A személyi brand tökéletesítése egy hosszabb folyamat, mely kiterjed a bennünk rejlő belső és külső lehetőségeink tökéletesítésére egyaránt.

A megfelelő öltözködés -bármennyire is úgy gondoljuk - nem kézenfekvő, a jó hír azonban, hogy az öltözködés szabályai mindenki számára hozzáférhetőek, a stílusérzék fejleszthető, a jó megjelenés megtanulható.

Nem szeret vásárolni? Akkor bizonyára nem tud eligazodni az üzletek kínálata között és nincs sikerélménye, de ezen változtatni nagyon könnyű.

Vegyen részt egy személyre szabott, kb. 4-5 óra hosszú, otthonában szervezett továbbképzésen, ahol elsajátíthat mindent, ami az alapokhoz szükséges: színek, stílusok, testalkat sajátosságai, meglévő ruházat osztályozása, basic ruhatár összeállítása, kiegészítők >>>



További információ:

Kecskés Rita

A tanácsadók öltözködési tanácsadója
tel: 06 30 930 44 02
www.oltozzjol.hu