2011. december 13.

Rajongunk érte, még sem mondjuk el senkinek




Egyik legmegdöbbentőbb dolog számomra, hogy bármennyire izgalommal tölt el bennünket a tv-ben látható "átváltoztatjuk" műsor, és bármennyire reménykedünk abban, hogy egyszer minket is meglep kedvesünk egy ilyen ajándékkal, ha részt veszünk benne, annak ellenére, hogy madarat lehet fogatni velünk a végén, sokan úgy nyilatkoznak, hogy "ezt nem mondom el senkinek" :)

Olyat is gyakran hallok, hogy "én túl kövér, túl öreg, túl... akármilyen vagyok, így én teljesen reménytelen eset vagyok", holott a stílustanácsadás, egy olyan könnyen elsajátítható dolgokból álló titkok csokra, mely pont azoknak a leghasznosabb, akik nem rohangálnak tökéletes külsővel.

A megfelelő szakember a lelkünkre hat. Nem pusztás a külsőség rabja, hanem az emberben rejlő lehetőséget látja meg, melyhez a legszebb külsőt varázsolja oda számunkra.

Az ízlést, a harmóniát nem pusztán az "eleve szép" embereknek találták ki.

A stílus nem pénz, nem életkor és nem testsúly kérdése, hanem egy elhatározásé, mellyel teret engedünk valami újnak, valami igényesnek, valami tökéletesebbnek, melynek mi magunk is részesei és élvezői lehetünk.

A stílus mindenkié. Szerencsés az, akinek ilyen élményben már lehet része.


Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
tel: 06 30 930 4402