2012. november 15.

Stílusműhely - Workshop és csapatépítő egyben



Töltsön el egy hangulatos délutánt munkatársai körében, ahol kötetlen beszélgetés formában körvonalazni lehet a cégvezetés által képviselt üzleti megjelenést az ügyfélkiszolgálásban és ügyfélkapcsolatban dolgozó munkatársak illetve vezetők részére.

A vállalatok részére szervezett workshop nagy előnye, hogy minden résztvevő számára személyre szóló megjelenési tippeket is ad az üzleti megjelenésen túl, így a munkatársak egy olyan juttatásban részesülnek, melynek előnyeit a privát életük során is alkalmazni tudják. Ez a juttatás kedves gesztus a HR vezetők illetve a cégvezetők részéről, különösen azon dolgozók számára, akik a fizetésükből nem tudnák megengedni a személyre szóló stílustanácsadást saját keretből.

A workshop, témáját tekintve kiterjed minden szükséges részletre, ami az igényes és ízléses megjelenéshez szükséges kortól és nemtől függetlenül vagyis a színekkel kapcsolatos eltérő információk strukturálására, a stílusok beazonosíthatóságára és sokszínűségére, a testalkati sajátosságokra, az ápoltság kérdésére, sminkre és javasolt hajviseletre, protokolláris tudnivalókra, vásárlási tippekre valamint olyan alapigazságokra, melyek sehol máshol nem lelhetőek fel.

Miért érdemes együtt dolgoznunk?

Tapasztalataimat tekintve több mint 12 évet töltöttem el multinacionális környezetben ügyfelek kiszolgálásával és munkatársak vezetésével, jelenleg is több mint 2.000 fővel állok személyes illetve online kapcsolatban, így a területhez szükséges tudnivalókat a stílustanácsadás ismeretein túl belülről is ismerem, ezért az igények felmérése és a problémák megoldása rendkívül gyors és pontos.

Javasolt csoportlétszám: 6-12 fő.
Időtartam: 4-8 óra.

További részletekről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Kecskés Rita
szín-, és stílustanácsadó
tel: 06 30 930 4402
www.oltozzjol.hu
info@oltozzjol.hu

Kabát tippek alma testalkatra



A boyfriend jeans után itt a boyfriend coats-ok ideje ami azt jelenti, hogy divatba jöttek azok a kabátok, melyeket akár hölgyek akár urak is viselhetnek.  :)

Ez persze a valóságban inkább úgy fest, hogy ezeket a típusokat természetesen hölgyek részére készítik, de a divattervezőket a férfi kabát szabásmintái ihlették.

Miért jók ezek a típusok az alma típusú (nagyobb poci) hölgyek részére? 

Azért mert az alma típusú testalkat leghangsúlyosabb része maga a has, melyről trükkökkel nagyon kedvező módon tudjuk a figyelmet optikailag más testrészre irányítani, pl. határozott vonalvezetésű ruhadarabokkal meg lehet változtatni az összhatást, lásd pl. ezek a kabátok.

A has helyett a hosszanti irányok kapnak figyelmet, a pocak megbújik a karakteres anyag és szabás mögött, a figyelmet a testalkat egészére, az arcra, illetve a testmagasságra tereli.

Kecskés Rita
stylist
www.oltozzjol.hu