2011. november 22.

Stílustanácsadás csapatépítő tréning keretében

Stílustanácsadás csapatépítő tréning keretében

A csapatépítő tréning a cégek egyik szinte ma már nélkülözhetetlen programja, összerázza az embereket, valamint segíti őket egymás jobb megismerésében.

A cél a szervezet és az egyének fejlesztése egyazon időben, melynek eredményét a hétköznapok jobb hangulatában, a lelkesebb csapat teljesítményben mérhetjük le.

Újdonság a csapatépítő tréning keretei közé ágyazott üzleti öltözködés témakörben szervezett előadás és workshop, mely szintén jó hangulatú, és szintén kézzelfogható előnyökkel jár, ugyanis az egyének és a szervezet számára egyaránt fontos információk hangoznak el.

Örül a munkatárs is, aki részt vehet egy igen széles körben nagy érdeklődésnek örvendő témát bemutató előadáson, de profitál a szervezet is, akinek a munkatársai nemzetközi üzleti összejöveteleken is méltóképpen képviselik mind az országot, mind pedig a vállalkozást.

A megjelenésünk személyiségünk névjegye. Nem hibáztatható pusztán a dolgozó, ha nincs tisztában az elvárásokkal, azonban végtelenül gondoskodó az a társaság, aki figyelmet fordít ügyfelei és munkatársai megtisztelésére a megfelelő üzleti öltözetben való megjelenésre.

Előadások már 24.900 Ft-tól elérhetőek!

Kérjen egyedi árajánlatot az info@oltozzjol.hu címen üzleti megjelenés témakörben.

Kecskés Rita
stílustanácsadó
tel: 06 30 930 44 02