2009. augusztus 14.

Vadító combok nélkül is van élet!

Hogy öltözzenek azok a lányok, akik nem csodás testalkattal rendelkeznek?

Mit tehet azok, aki nem rendelkeznek a vágyott hosszúságú végtagokkal?

Hát igen. Ezt a kérdés nők milliói teszik fel, és megjegyezem joggal. Azt már tudjuk, hogy mit tudnánk tenni, ha milliomos Paris Hiltonok lennénk, vagy minimum olyan testalkattal rendelkeznénk, mint a kifutók lányai, de sokan a kirakati babák testalkatát is irigykedve nézik.

Mégis mi a megoldás azoknak, akik jól öltözöttek is szeretnének lenni, kacérkodnának az üzletekben lévő trendi holmikkal is, de nem találják igazán a minden alkalomra kielégítő megjelenéshez vezető utat?

Először is kell egy BASIC ruhatár. Jó, de mi az a BASIC ruhatár?

A BASIC ruhatár egy olyan holmikból álló kombináció, mely az alapvető eseményekhez szükséges ruhák igényeit minden esetben kielégíti, legyen szó üzleti találkozóról, állás interjúról, temetésről, színházi előadásról, vagy egy kellemes vacsoráról egy exclusive környezetben.

Az ilyen ruhatárban alap darabok vannak úgy, mint egyszínű (nem mini) szoknya, fekete, sötétkék, blúzok, fehér, világoskék színekben, egyszínű elegáns vonalvezetésű ruha, lehetőség szerint sötét, sötét cipő, sötét táska, valamint hölgyek esetén nélkülözhetetlen kiegészítőkkel, diszkrét kendőkkel, diszkrét, egyszínű ékszerekkel, bizsukkal.

Ezt leírni sokkal könnyebb, mint összeválogatni, hiszen az egyes darabok esetén még nem esett szó a stílusról, a színek árnyalatáról, az egyes ruhadarabok hosszáról, fazonjáról, és még sok mindenről.

Másodszor a lehető leghamarabb (a felesleges pénzkiadások miatt) tisztába kell jönni a saját testi adottságaink számára előnyös és hátrányos stílusok és fazonok sokaságával.

Szeretném azt írni, hogy ezek újságokból, hírlevelekből összeollózható dolgok, de nem így van, ezért aki empírikus tapasztalatokra vágyik önmagával kapcsolatban, és arra adja a fejét, hogy igénybe vesz tanácsadást, az a következőkre figyeljen:

- Csak és kizárólag az, az öltözködési tanácsadó tekinthető szakembernek , aki az alapoknál, vagyis a színeknél kezdi. Fel lehet venni bármilyen szép és drága holmit, ha az színben nem passzol az illető személyhez, kár is pénzt kiadni, akár a tanácsadásért, akár az öltözetért.

- A jó öltözködési tanácsadó ismeri a divatot, de nem miden áron tartja fontosnak annak követését. Számára az egyén számít. Annak adottságai, pénztárcája és a lelke, hogy a tanácsadás után ne csak szépen, hanem elégedetten távozzon.

- Nem valami újat, és feltűnőt akar alkotni, hanem meglévő adottságok között keresi a szépet.

- Nem csak öltözködési, hanem vásárlási tippekkel, tanácsokkal, gyakorlati oktatással is ellát, mert nekünk nem az a lényeg, hogy ő tudja nekünk mi a jó, hanem az, hogy a tanácsadás után, már mi is tudjuk, hogy mi mindent tehetünk a saját jólöltözöttségünk érdekében.



További információ:
http://www.oltozzjol.hu/
Kecskés Rita
szín-, és öltözködési tanácsadó
tel: 06 30 9304 402