2009. augusztus 14.

Bitang csizmákat hoz a 2009-es ősz/tél

Elképesztő milyen hosszú szára lesz az idei csizmáknak. A kifutókon bemutatott 2009-es őszi/téli női kollekció számos valóban nőies stílusjegyet vonultat fel.

A miniszoknya alatt viselt, comb középig érő magas sarkú csizmák mellett szőrmével díszített felsőkkel turbózhatja minden kedves férfivadító hölgytársam a napi szokásos öltözködési rituáléját.

A valóban különcségeket kedvelők számára a nyári furcsaságok után ismét ínyenségek jönnek a lábbelik tekintetében. A méteres csizmaszár mellett a nyáron kissé elvadult szandálok után most jönnek a szinte meggondolatlanságot sejtető absztrakt cipősarkak, melyekhez, közlekedés szempontjából min. 1 autó ajánlott.

Kinek ajánlom ezeket?

Elsősorban a hosszú lábú hölgyeknek. Ez nem a magas nőket jelenti, hanem olyan hölgyeket, akiknek a testmagasságukhoz képest a lábuk hossza a popsi alsó vonalától a talpukig, legalább olyan hosszú, mint a popsi aljától a testük hossza a fejtetőig.

Alacsony hölgyek ne is viseljenek comb középig érő csizmát?

Ha a méteres csizmához még mini szoknya is párosul, akkor annak a szoknyának már nagyon picinek kell lennie, hogy oda is férjen, és a tetszetős hatás miatt a csizma szárával se érjen össze, így mindenkinek egyéni jó ízlésére és környezete erotikus tűrőképességére bízom, hogy bevállalja-e.

Én mindenesetre a varázslatos összhatás érdekében ezt a kombinációt meghagynám a formás lábbal és popsival rendelkezők számára, és ha esetleg valaki úgy találja, hogy ő nem tartozik ebbe a csoportba, akkor sincs semmi probléma, mert a jólöltözöttség nem pusztán jó alak kérdése. Lásd a „Vadító combok nélkül” bejegyzésem!


További info:

Kecskés Rita
szín-, és stílustanácsadó
tel: 06 30 9304 402