2009. augusztus 14.

Ami nem "igen" az "nem"!


Mi jár a fejedben, mikor vásárolsz, de nem tudsz dönteni?

Az ár, a szín, a fazon a kérdéses?


Egyik leggyakoribb öltözködési nehézség a vásárlás során, hogy bemegyünk az üzletekbe a kirakatokban látott divatos holmik láttán, majd nem találunk olyat, amit szívesen hazavinnénk. A másik elbizonytalanító helyzet, mikor találunk ugyan olyat, ami tetszik, de magunkat nem látjuk benne valahogy olyan csinosnak, mint a kirakati babát és nincs senki, aki határozottan megerősítene, vagy lebeszélne bennünket.

Mit tehetsz ilyen helyzetben?

A szabály: Ami nem igen, az nem!

Ha éhes vagy, biztosan tudod, hogy enni szeretnél. Ha csak eszel, de nem vagy éhes, akkor unatkozol, és ezek a felesleges kilókat okozó rossz szokások, de most kanyarodjunk vissza az öltözködéshez, ahol szintén hasonló a helyzet.

Csak azért ne dobj ki feleslegesen pénzt, mert tetszik valami a kirakatban és meg akarod szerezni, de nem igazán tetszel benne magadnak, vagy ha csak unalmas pillanataidat, üres idődet töltöd az üzletekben.

Nem attól leszel csinos, vagy jól öltözött, ha mindig az utolsó divat szerint öltözöl, hanem attól, ha mindig tudod, hogy az aktuális divatból mi az, ami jól áll, mely ruhadarab előnyös testalkatodhoz, saját színeidhez, saját stílusodhoz.

Bővebb info:
http://www.oltozzjol.hu/
Kecskés Rita
szín-, és öltözködési tanácsadó
tel: 06 30 9304 402